Trommelvinsjer fra PMH – solide og avanserte

vinsj_topp_1170x390

Trommelvinsjer fra PMH gjør tungt arbeid enkelt i krevende havbruksmiljøer – og er samtidig pålitelige og solide med avansert datalogging.

DW-vinsjene våre, trommelvinsjserien vår, bygges i henhold til de aller nyeste internasjonale standarder og forskrifter, blant annet Nærings- og fiskeridepartementets forskrift 1853 og dermed også ISO 7365.

Vinsjer fra PMH kan leveres med styresystem med loggfunksjon, samt veieceller.

Loggføring av data
Under alle operasjoner, vil systemet loggføre data. Loggen inneholder belastningsdata, aktiv operatørmodus, hydraulisk trykk og – hvis tilgjengelig – de geografiske koordinatene til fartøyet. Alle data blir logget til USB-pinne om ønskelig.

Fire standardmordeller
DW – Trommelvinsjserien består av fire vinsjer; DW-20, DW-30, DW-40 og DW-60, produsert i stål og med maksimal trekkraft på henholdsvis 20, 30, 40 og 60 tonn. Vinsjene er hydraulisk drevne, men kan tilpasses for elektrisk drift. Trommelvinsjene leveres med komplett hydraulisk system, som inkluderer pumper, ventiler og kjølesystem.

Modulbasert design
Designet er modulbasert, noe som gjør at det kan tilpasses de fleste kapasitetskrav. Basert på standardmålene har DW-20 en trommelkapasitet på 300m, 30mm trosse, mens DW-40 og DW-60 har kapasitet til 650m, 60mm trosse.

Avanserte funksjoner
Styresystemet til vinsjen består av et styreskap og et kontrollpanel, systemet har også innganger for ekstern fjernstyring. Betjening av vinsjen skjer via kontrollpanel plassert på bro, fjernstyring eller lokalt.

Kontrollpanelet til vinsjen består av touchskjerm for modusvalg, innstillinger og loggfunksjoner samt en styrespak for å betjene vinsjen.

I tillegg til å levere trommelvinsjer produserer og leverer vi også ankervinsjer og snurpevinsjer.

Vil du vite mer om trommelvinsjene våre?

Kontakt de dyktige ingeniørene våre