Multihandler og Compacthandler

PMH og Heggset Engineering har utviklet nye kombinasjonsverktøy til bruk ombord på dekk.

Multihandler er et nedfellbart kombinasjonsprodukt med styre- og tauepinner, taulås og haikjeft. Alt dette for bruk ombord under blant annet ankerhåndterings- og moringsarbeid. Multihandler bygges inn i dekket bak på båten. Utstyret er «usynlig» på dekk når det ikke er i bruk.

Compacthandler har de samme funksjonene som Multihandler, men inneholder i tillegg hekkruller, samt er bygget med tanke på mobilitet. Compacthandler kan flyttes mellom fartøy ved hjelp av kran og festes enkelt til de ulike fartøyene. Compacthandler bygges ikke inn i skroget.

En prototype vil være utstilt på vår stand A-024 under Nor-Fishing.

Ta gjerne turen innom for en hyggelig gjennomgang og demonstrasjon.